***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Кои са най-интересните сблъсъци между партиите и коалициите по места? ПП—ДБ с позиция за скандала около Народния


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 1 март   

 

Явяваме се обединени на изборите, с цел да ги спечелим. С номер 12 ще бъдем преди всичко на 2 април. Това ще е победа не за нас, а за една нова и съвременна България. 

Това съобщи Надежда Йорданова от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ", откакто в ЦИК бе изтеглен чоп за номерата на партиите и обединенията в бюлетината.  

***

Вчера към обединението публично се причислиха партиите Български земеделски народен съюз и „ Обединени земеделци “. „ Политическа партия Български земеделски народен съюз поддържа коалиция “Продължаваме смяната - Демократична България ”, тъй като има вяра в евроатлантическото бъдеще на България и в успеха на силите на положителното “, споделят от партията. 

***

„ Разразилият се скандал в Народен спектакъл „ Иван Вазов “ ясно сподели, че политиката може и би трябвало да има място в изкуството, само че партиите и партийните демонстрации – изрично не “.

***

***

Листите за петите в последните две години парламентарни избори предстоящо не сервираха огромни изненади. ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Възраждане " залагат на към този момент наложили се имена с минимални промени спрямо вота през октомври 2022 година Българска социалистическа партия и " Български напредък " също не вършат фрапантни смени, само че разместват участниците в листите си по региони. На политическата сцена се завръщат политици, познати от последните две десетилетия, до момента в който изцяло непознатите кандидат-депутати са относително малко.

***

***

***

18-годишен възпитаник е заловен в понеделник да транспортира мигранти. Това е станало на автомагистрала „ Тракия ” край Стара Загора, оповестяват от прокуратурата.

***

Двама българи са ранени при влаковата злополука в Гърция. Те са признати в болница в Солун, оповестиха от Министерството на външните работи (МВнР).

***

Трийсет и две станаха жертвите на злополуката, при която пътнически трен в Гърция, пренасящ стотици хора, се сблъска малко преди среднощ с приближаващ отсреща товарен трен в северната част на страната, оповестиха Асошиейтед прес и електронното издание на гръцкия в. " Катимерини ". Най-малко 85 души са ранени.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР